KF Infoserie – ny versjon
Foto: Alesia Kazanceva on Unsplash

KF Infoserie – ny versjon

1. desember lanserte Kommuneforlaget en ny og moderne versjon av KF Infoserie. Oppslagsverket oppdateres stadig for å bedre brukeropplevelsen.

KF Infoserie er en juridisk informasjonstjeneste som gir veiledning til ledere og ansatte i kommunal og fylkeskommunal sektor. Med ny versjon ønsker Kommuneforlaget å gjøre det enda enklere å arbeide med dokumentene i arbeidshverdagen.

Hva er nytt?

Design

I ny versjon presenteres KF Infoserie i et mer moderne design. Forsidene formidler nyheter, aktuelle temaer og dokumenter. Innholdet er tilpasset både mobil, nettbrett og PC, så du kan enkelt bruke KF Infoserie der du er, når du trenger det.

Navigering

I ny versjon kan du navigere til dokumentene via søk, via mappeavgrensninger, eller via en kombinasjon av søk og avgrensinger. Du kan også navigere til innholdet fra produktforsidene.  Selve visningen av dokumentet er også forbedret, med en brukervennlig meny og synlig informasjon om dokumentet.

Personlige oppdateringer

Ønsker du å sette opp et varsel for nye dokumenter som legges inn i KF Infoserie, eller melde deg på vårt redaksjonelle nyhetsbrev, setter du dette enkelt opp inne i løsningen. Slik kan du være trygg på at du ikke går glipp av nyheter.

Personlige notater

Ønsker du å ta notater i dokumenter? Nå kan du enkelt markere tekst og skrive notater til markeringen. Ønsker du å dele dine notater? Da kan du laste ned dokumentet med notatene og dele dokumentet.

Skjermbilde_KFI

Hva skjer framover?

Det vil bli gjort enda flere forbedring av KF Infoserie fremover. Vi vil lansere flere funksjoner knyttet til søk, visning av dokumenters historikk og flere muligheter til personlig tilpasning av dokumentsamlinger og oppsett.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill til KF Infoserie!

Send oss en epost