• Aktuelt

Webinar om KF Delegeringsreglement 16. oktober kl. 8.15 til 09.00

Velkommen til gratis webinar om KF Delegeringsreglement. I forbindelse med kommunevalget 2019 og at mange kommuner slår seg sammen, er interessen for KF Delegeringsreglement stor.

Det kan være krevende for kommunen å følge med på endringer i lovverket som påvirker hvor myndigheten skal plasseres. I KF Delegeringsreglement gjør Kommuneforlaget dette arbeidet for kommunen.  Vi overvåker lovverket og oppdaterer fortløpende alt sentralt innhold i KF Delegeringsreglement.

KF Delegeringsreglement er et moderne, unikt og brukervennlig verktøy for delegering til politiske og administrative organer. Bli med på webinaret og se løsningen fra innsiden og eksempler fra kommuner som har publisert.

Påmelding

Send e-post til kathrine.jorgenvag@kf.no med navn og e-post til de som skal delta. Lenke til pålogging sendes påmeldte dagen før webinaret.

Har du ikke anledning til å delta på, er du velkommen til å ta kontakt for å avtale egen uforpliktende presentasjon.

Velkommen til webinar!

Kommuneforlaget

Følg oss på Facebook og Twitter.