• Aktuelt

Gratis frokostseminar. 22. okotber kl 8.00-10.00                                  Tema; Kommunesammenslåing.

Debatten fortsetter rundt region- og kommunereformen. Rådmann og administrasjon står ovenfor krevende utfordringer, og avgjørelser bør tas på et kvalitetssikret grunnlag.

Vi har invitert Gudrun Haabeth Grindaker til å fortelle om sine erfaringer. Grindaker har kunnskap og kjennskap til kommunesektoren gjennom bred og lang ledererfaring i KS. Som rådmann i Halden ledet hun et betydelig omstillingsarbeid. Hun ledet også sammenslåingsprosessen som prosjektleder/rådmann for Stokke, Andebu og Sandefjord kommuner til nye Sandefjord.

De nye kommunene trenger gode verktøy som samler både ansatte og innbyggere. Under frokostseminaret presenteres løsninger for kvalitetsstyring og malhåndtering.

Påmelding gjøres ved e-post til frederikke.stensrod@kf.no. Oppgi navn, tittel og e-post til de som skal delta.

Er du forhindret i å være tilstede vil seminaret bli streamet. Lenke til pålogging sendes påmeldte dagen før seminaret.

Frokostmøte den 22. oktober 2018 kl. 8.00-10.00
Sted; KS Agenda Møtesenter Haakon VII gate 9