• Kommuneforlaget inviterer til fagseminar om GDPR og Chatbot 19. mars
19.mar.

Kommuneforlaget inviterer til fagseminar om GDPR og Chatbot 19. mars

I forkant av Kommunalpolitisk toppmøte og Rådmannssamlingen inviterer Kommuneforlaget kommunale ledere til fagseminar i Oslo sentrum.

Personvernforordningen
Det digitale skiftet stiller større krav til personvernet, og EUs personvernforordning (GDPR) setter kommunene på prøve. Kravene til behandling av personopplysninger, både etter kravene i dagens lovgivning og etter GDPR, kan synes uoverkommelige. Ved å gå systematisk til verks blir kravene og etterlevelsen av disse overkommelige.

Vi har invitert advokat Petter Bjerke fra DLA Piper til å gi en kort oversikt over kravene i GDPR, forholdet til dagens regelverk og praktiske råd om hva kommunene bør gjøre for å være i overensstemmelse med kravene etter de nye reglene.

Kommuner ansetter roboter
Innbyggerne har store forventninger til å få informasjon og hjelp fra kommunen når de ønsker det, og ikke kun når kommunens medarbeidere er tilgjengelig.

Vi viser hvordan KF Chatbot gir kommunen store gevinster og økt tilgjengelighet. Du vil selv få muligheten til å spørre KF Chatbot om kommunale tjenester.

På fagseminaret møter du rådmenn, personalsjefer og IT-sjefer. Det er gratis inngang og enkel bevertning.

Meld deg på via lenke på høyre side.

Praktisk informasjon Tid: 19. mar - kl 17.00 til 19. mar - kl 19.00 Adresse: KS Agenda møtesenter, Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo