A A A

KF Registertjenester

KF Registertjenester omfatter Kommuneregisteret, KF Adressesalg, Styrevervregisteret og Kommunenøkkelen. Her finner du mer informasjon og brukerveiledninger.

Kommuneregisteret er det sentrale registeret for norske kommuner og fylkeskommuner, og inneholder blant annet navn på administrative og politiske ledere med titler og ansvarsområder, adresser, e-postadresser og telefonnumre. Her finner du brukerveiledning og Ofte stilte spørsmål om oppdatering av Kommuneregisteret.

Kommunenøkkelen inneholder oversikt over hele Kommune-Norge med kontaktinformasjon til ledere og beslutningstakere, og har siden 1968 vært utgitt årlig som oppslagsbok i samarbeid med KS. Les mer om Kommunenøkkelen.

KF Adressesalg er uttrekk av adresselister fra Kommuneregisteret. Adresseuttrekkene leveres i Excel-format, og egner seg godt til både analyser og postutsendelser. Les mer om KF Adressesalg og adresselister.

Styrevervregisteret er et verktøy som KS tilbyr kommuner, fylkeskommuner og kommunalt eide selskaper å ta i bruk. Her kan du søke på personer i kommunal sektor og se deres ulike roller som blant annet folkevalgt, ansatt, styreleder, styremedlem, oppdragstaker og innehaver av andre næringsinteresser. Her finner du brukerveiledninger og Ofte stilte spørsmål om oppdatering av Styrevervregisteret.


Kontakt

KF Registertjenester

24 13 28 50

registertjenester@kommuneforlaget.no

Møt oss her

eKommune 2016

22. - 23 september

HR FORUM 2016

2.- 3 november

Vis alle